skip to Main Content

Theoretische en praktische ervaring met elkaar verbinden via een platform, door middel van offline en online contact. Dat is wat we willen bereiken met de regiogroepen. Door het bieden van kennis en ervaring, het verkennen van mogelijkheden en het aanscherpen van vakvaardigheden wordt gewerkt aan het vergroten van beroepskracht en de zichtbaarheid van de NBTP-er.

De regiogroep

De regiogroep bestaat uit geregistreerde NBTP-leden en wordt geleid door een regiocoördinator. De coördinator onderhoudt het contact met het bestuur, verantwoordt zich voor het regiogroep-budget, bij voorkeur voorafgaand aan het kalenderjaar en organiseert de bijeenkomsten voor de regio. Indien nodig geeft de coördinator sturing aan de groep en hij/zij ziet erop toe dat alle afspraken worden nageleefd. 

De regio's

Momenteel zijn er in verschillende regio’s in het midden, zuiden en zuidoosten van het land al regiogroepen gestart. Ook voor de overige gebieden zijn er leden die graag aan een regiogroep zouden willen deelnemen.

Echter, voor deze gebieden is nog geen coördinator beschikbaar:

  • noord-west-Nederland
  • zuid-west-Nederland
  • noord Nederland
  • oost Nederland.

Dus: ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om een groep in jouw eigen regio te starten? Of wil je je aanmelden voor een NBTP-regiogroep? Laat het weten via info@nbtp.nl, dan hoor je zo snel mogelijk meer!

NBTP congres
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
nbtp congres 2020
Back To Top